EKORRE ONEPIECE BEIGE

I lager.

649 kr

En gosig onepiece med mönster av akvarellmålade små ekorrar för de allra minsta från vårt alldeles egna Papijjon Sweden.  Tillverkad i ekologisk bomullstrikå med ribbade muddar i hals och ärm. Onepiecen har fina träknappar mittfram för enkel påklädning.

”EKORRE” är en av Papijjon Swedens egna handmålade tyger. Under arbetet med kollektionen "LEITN RABBIS" och tygmöstren så har vi inspirerats av de gotländska skogarna. Kollektionen är exklusiv och finns endast i ett begränsat antal.

Våra egna tyger är GOTS klassificerade. GOTS är en av de strängaste certifieringarna för ekologiska material på marknaden i dag och innefattar strikta kontroller av bland annat kemikaliehantering och arbetsvillkor. Våra tyger är dessutom tryckta i Sverige med vattenbaserade Öko-Tex certifierade färger.  

Vartenda klädesplagg ifrån Papijjon Sweden tillverkas av oss, Sandra och Linnéa, i vår ateljé på Gotland. Allt detta eftersom det är det bästa för naturen skull och för de som tillverkar, hanterar och för dem som använder våra produkter.


Material: 92% ekologisk bomull 8% elastan GOTS

Mudd: 5 % Elastan 95 % Bomull Öko-tex 100

Tvättråd:  Maskintvätt 30º för att behålla färgerna på bästa sätt

Produktion: Tillverkad i Hemse, Gotland, Sweden


STORLEKSGUIDE:

0-3 mån – 50 CL

 3-6 mån – 60 CL

6-9 mån – 70 CL

9-12 mån – 80 CL