Ladan. - någonting för alla

På Ladan hittar du inredning, möbler och kläder till dam, herr och barn. Butiken ligger, precis som det låter, i en fantastisk gammal lada lite utanför Hemse samhälle på Gotland. För många år sedan bodde här bamsestora tjurar och än idag kan man se spår efter dessa bjässar i betongen på Ladan. Butikens inredning är nämligen uppbyggd så att allt det gamla skall få vara en del i den pågående historien om Ladan.  

 

Ladan är en otippad plats att sälja inredningsprylar och kläder på kan man tycka, men det är just det som gör Ladan så speciell. Ladan är en unik butik med ett brett stortiment men med en äkta liten butiks hjärta. Mellan april-oktober har vi även den charmiga övervåningen på Ladan öppen och butiken blir då hela 500 kvm. Vi som äger Ladan heter Linnéa och Sandra och vi tycker att även "landet " skall ges chansen att få erbjuda en härlig kombination av trendig, annorlunda och prisvärd shopping med något för alla. Ladan har funnits i 10 år innan vi, våren 2015, tog över rodret från familjen Onsjö, som är Ladans grundare. Nu har vi byggt till en syateljé inuti Ladan så att vi kan arbeta med vårt egna klädmärke Peppermintrock och på så sätt kunna ha Ladan öppen året runt. 

 

På Ladan hittar du ifrån trendig inredning House doctor, Bloomingville, Nordal, Miss Étolie och många fler!

 

Vi har smycken och accessoarer från Pipols Baazar och Lit de parade. Herrkläder från bla New Port och Resteröds. Damkläderna kommer främts ifrån vårt egna märke Peppermintrock men även New port. Vi har dessutom ett brett utbud av regnkläder och stövlar för både dam, herr och barn från Tretorn.

 

Till badrummet har vi alltifrån franska tvålar, handgjorda badkuber och vanliga handdukar. Vi har även ett brett sortiment ifrån Terrible twins. Du hittar även fina ekologiska hand- och badhandukar från Gripsholm och alla möjliga tillbehör du kan tänkas behöva tilll ditt badrum.

 

I köksavdelningen hittar du klassiker från Mynte, färgsprakande Rice och enkla prisvärda tallrikar och glas i olika former.

 

behöver du något till sovrummet? Här finns både innerkuddar och täcken till bra priser. Alltifrån underlakan och enkla bäddset i bomull till lyxiga bäddset i härlig linne. Drömfångare i olika storlekar jagar bort mardrömmarna och så är de ju förbaskat snygga också.   

 

Vi väljer noga vårt sortiment utifrån våra kunders behov och med även utifrån vad vi själva gillar. Därför har vi även plockat in en hel del ekologiska varumärken i vårt sortiment. Några exempel på detta är ekologiska tandborstar från Humble brush och den ekologiska deodaranten Deolicious som kommer härifrån Gotland. 

 

Ladan är en överraskande feelgood-butik helt enkelt!

Det här är vi!
Vi har öppet året runt!

ÖPPETTIDER

Torsdag 10-18

Fredag 10-18

Lördag 10-14

Avvikelser kan förekomma.

 

ADRESS

 

Kantzargatan 6
623 50 HEMSE

KONTAKT

 

Mail: info@ladanhemse.com

Tel: 0498-484898

Mob: 073 643 56 53

          073 366 59 51

HITTA TILL OSS

© THE GYM Ltd. all rights reserved.