BUTIKEN

Välkommen till Ladan!

Hos oss hittar du väl utvald inredning, lite möbler och kläder för stora och små. Butiken ligger, precis som det låter, i en fantastisk gammal lada lite utanför Hemse samhälle på Gotland. För många år sedan bodde här bamsestora tjurar och än idag kan man se spår efter dessa bjässar i betongen på Ladan. Butikens inredning är uppbyggd så att även det gamla skall få vara en del i den pågående historien om Ladan.  

Ladan är en otippad plats att sälja inredningsprylar och kläder på kan man tycka, men det är just det som gör Ladan så speciell. Ladan är en unik butik med ett brett sortiment men med en äkta liten butiks hjärta. Mellan april-oktober har vi även den charmiga övervåningen på Ladan öppen och butiken blir då hela 500 kvm.

Ladan Hemse
består av Linnéa Ahlsten Lundgren och Sandra Olander - som vurmar lite extra för vacker inredning och snygga kläder. Förutom Ladan så driver vi nämligen vårt alldeles egna klädmärke Papijjon Sweden, där vi designar och tillverkar kläder för dam och barn/baby. Alla kläder från Papijjon Sweden sys i vår ateljé som ligger inuti Ladan.

Förutom att driva butik och designa kläder så anordnar vi även ibland WORKSHOPS som hålls på Ladan. Då brukar det pysslas så kreativiteten nästan svämmar över! Mer information om dessa kvällar hittar du HÄR eller på vår faceboook eller instagram @ladanhemse


Öppettider i butiken:
Vanliga öppettider sommar:

MÅNDAG-FREDAG 10-18

LÖRDAG 10-14


Varmt välkommen till oss!


Kontakt

Mail: [email protected]

Telefon butiken: 076 020 58 92

Telefon: 073- 643 56 53/ 073- 366 59 51

Adress: Kantzargatan 6, 623 50 Hemse Gotland

Organisationsnummer: 556676-1937


HÄR FINNS VI

Hemse ligger 5 mil söder om Visby. I Hemse samhälle tar du vägen mot Rone. Strax innan du kommer fram till Granngårdens infart finns skyltanvisning till Ladan. Infarten till Ladan är mitt emot Granngården. 

Karta till oss hittar du HÄR