WORKSHOPS

VÄLKOMMEN PÅ PYSSELKVÄLL

 TORDAG DEN 24 OKTOBER

Hösten är här och det är äntligen dags för pysselkväll hos oss på LADAN HEMSE igen! Vi tänker att vi måste bli bättre på att lära oss ta tillvara på det vi redan har och att ta tillvara sådant som naturen har att erbjuda just här och nu. Därför har vi satt ÅTERBRUK som kvällen tema, då med inslag av HÖSTEN. Det blir garanterat en mysig helkväll med proppfullt med fika, pyssel och massa inspiration!

Vad? Kvällens tema denna gång är ÅTERBRUK med HÖSTTEMA. Vi fokuserar på hållbarhet med torkade blommor och kvistar och även tyg. Tyg är ju ändå vår specialitet! Du kommer få ta med flera fina alster hem och vara fulltankad med inspiration ett bra tag framöver.

För vem? För dig som älskar att vara kreativ eller kanske önskar att du vore. Kanske behöver du tanka inspiration, träffa likasinnade människor eller helt enkelt bara ha en riktigt mysig kväll.

När? Torsdagen den 24 oktober kl. 18.30-21.00 hos oss på Ladan, Kantzargatan 6 i Hemse.

Pris? 299 kronor. I priset ingår – förutom lära för livet - allt material till de olika pysselaktiviteterna samt fika. Dessutom får du 10 % rabatt på hela Ladans sortiment kvällen till ära.

Hjärtligt välkommen!

Anmäl dig senast den 24/10 på telefon: 0498-484898

eller mail: [email protected].

Antal platser är begränsade, det är först till kvarn som gäller.