IGELKOTT BABYPANTS VANILJGUL

I lager.

349 kr

Byxor med mönster av akvarellmålade små igelkottar för de allra minsta. Byxorna har muddar i enfärgad, ekologisk bomullstrikå i bensluten och en bredare mudd i midjan som ser till att de hålls på plats. Denna går att vika ner. 

Kanske borde vi kallat detta mönster för ”Pinnsvein” ~ eftersom det är vad igelkottar kallas här på Gotland.ö, dessutom är det vårt landskapsdjur. ”IGELKOTT” är en av Papijjon Swedens egna handmålade tyger. Under arbetet med kollektionen "LEITN RABBIS" och alla våra tygmönster så har vi inspirerats av de gotländska skogarna.. Kollektionen är exklusiv och finns endast i ett begränsat antal.

Våra egna tyger är GOTS klassificerade. GOTS är en av de strängaste certifieringarna för ekologiska material på marknaden i dag och innefattar strikta kontroller av bland annat kemikaliehantering och arbetsvillkor. Våra tyger är dessutom tryckta i Sverige med vattenbaserade Öko-Tex certifierade färger.  

Vartenda klädesplagg ifrån Papijjon Sweden tillverkas av oss, Sandra och Linnéa, i vår ateljé på Gotland. Allt detta eftersom det är det bästa för naturen skull och för de som tillverkar, hanterar och för dem som använder våra produkter.


Material: 92% ekologisk bomull 8% elastan

Tvättråd:  Maskintvätt 30º för att behålla färgerna på bästa sätt

Produktion: Tillverkad i Hemse, Gotland, Sweden


STORLEKSGUIDE:

0-3 mån – 50 CL

 3-6 mån – 60 CL

6-9 mån – 70 CL

9-12 mån – 80 CL