LONG EAR BABYBLANKET LIGHT GREY

I lager.

299 kr

Ljuvlig babysnuttefilt med söta, långa rabbisöron och svans för de allra minsta. Detaljerna är härliga för den lilla att dra och känna på. Tillverkad i härlig ekologisk bomullstrikå, som tåls att både sugas och att tvättas på. Levereras ihoprullad med ett fint ripsband. 


Under arbetet med kollektionen "LEITN RABBIS" så har vi inspirerats av de gotländska skogarna och de små hoppande rabbisarna som vi så ofta dyker på i vår vardag. Kollektionen är exklusiv och finns endast i ett begränsat antal.


Våra egna tyger är GOTS klassificerade. GOTS är en av de strängaste certifieringarna för ekologiska material på marknaden i dag och innefattar strikta kontroller av bland annat kemikaliehantering och arbetsvillkor. Våra tyger är dessutom tryckta i Sverige med vattenbaserade Öko-Tex certifierade färger. Vartenda klädesplagg ifrån Papijjon Sweden tillverkas av oss, Sandra och Linnéa, i vår ateljé på Gotland. Allt detta eftersom det är det bästa för naturen skull och för de som tillverkar, hanterar och för dem som använder våra produkter.


Material: 92% ekologisk bomull 8% elastan 

Storlek: 35x35 + öron och svans

Tvättråd:  Maskintvätt 40º

Produktion: Tillverkad i Hemse, Gotland, Sweden