RABBIS BABYBODY LIGHT GREY

I lager.

399 kr

Body med mönster av akvarellmålade små rabbisar för de allra minsta.  Tillverkad i ekologisk bomullstrikå med ribbade muddar i hals och ärm. Bodyn har fina träknappar i grenen och mittfram för enkel påklädning. 

"RABBIS" är en av Papijjon Swedens egna handmålade tyger. Under arbetet med kollektionen "LEITN RABBIS" och tygmöstren så har vi inspirerats av de gotländska skogarna och de små hoppande rabbisarna som vi så ofta dyker på i vår vardag. Kollektionen är exklusiv och finns endast i ett begränsat antal.

Våra egna tyger är GOTS klassificerade. GOTS är en av de strängaste certifieringarna för ekologiska material på marknaden i dag och innefattar strikta kontroller av bland annat kemikaliehantering och arbetsvillkor. Våra tyger är dessutom tryckta i Sverige med vattenbaserade Öko-Tex certifierade färger.  Vartenda klädesplagg ifrån Papijjon Sweden tillverkas av oss, Sandra och Linnéa, i vår ateljé på Gotland. Allt detta eftersom det är det bästa för naturen skull och för de som tillverkar, hanterar och för dem som använder våra produkter.

Material: 92% ekologisk bomull 8% elastan GOTS
Mudd: 5 % Elastan 95 % Bomull Öko-tex 100
Tvättråd:  Maskintvätt 40º
Produktion: Tillverkad i Hemse, Gotland, Sweden

STORLEKSGUIDE:

0-3 mån – 50 CL

 3-6 mån – 60 CL

6-9 mån – 70 CL

9-12 mån – 80 CL