EKORRE BABYPANTS SWEATSHIRT - DARK BROWN

I lager.

349 kr

Byxor i skön sweatshirt med flossad insida för de allra minsta. Byxorna har en söt rumplapp och muddar i bensluten i ekologisk bomullstrikå med mönster av akvarellmålade, små ekorrar. En bredare mudd i midjan som ser till att de hålls på plats. Denna går att vika ner.


"EKORRE" är en av Papijjon Swedens egna handmålade tyger. Under arbetet med kollektionen "LEITN RABBIS" och tygmönstren så har vi inspirerats av de gotländska skogarna. Kollektionen är exklusiv och finns endast i ett begränsat antal.


Våra egna tyger är GOTS klassificerade. GOTS är en av de strängaste certifieringarna för ekologiska material på marknaden i dag och innefattar strikta kontroller av bland annat kemikaliehantering och arbetsvillkor. Våra tyger är dessutom tryckta i Sverige med vattenbaserade Öko-Tex certifierade färger.  Vartenda klädesplagg ifrån Papijjon Sweden tillverkas av oss, Sandra och Linnéa, i vår ateljé på Gotland. Allt detta eftersom det är det bästa för naturen skull och för de som tillverkar, hanterar och för dem som använder våra produkter.


Material: 65% bomull 35% polyester
Detaljer: 
92% ekologisk bomull 8% elastan GOTS

Tvättråd:  Maskintvätt 30º för att behålla färgerna på bästa sätt

Produktion: Tillverkad i Hemse, Gotland, Sweden


STORLEKSGUIDE:

0-3 mån – 50 CL

 3-6 mån – 60 CL

6-9 mån – 70 CL

9-12 mån – 80 CL