BABYBLANKET - SUSSE GRÖN

I lager.

299 kr

Ljuvlig babysnuttefilt i vårt egna söta mönstrade tyg med sovande små rabbisar/kaniner målade av Sandra Olander Björkqvist. Tillverkad i en härlig ekologisk bomullstrikå, som tåls att både sugas och att tvättas på. Levereras ihoprullad med ett fint ripsband. 

Under arbetet med kollektionen "LEITN RABBIS" så har vi inspirerats av de gotländska skogarna och de små hoppande rabbisarna som vi så ofta dyker på i vår vardag. Kollektionen är exklusiv och finns endast i ett begränsat antal.

Våra egna tyger är GOTS klassificerade. GOTS är en av de strängaste certifieringarna för ekologiska material på marknaden i dag och innefattar strikta kontroller av bland annat kemikaliehantering och arbetsvillkor. Våra tyger är dessutom tryckta i Sverige med vattenbaserade Öko-Tex certifierade färger. Vartenda klädesplagg ifrån Papijjon Sweden tillverkas av oss, Sandra och Linnéa, i vår lilla ateljé som ni hittar i butiken Ladan Hemse på Gotland. Allt detta eftersom det är det bästa för naturen skull och för de som tillverkar, hanterar och för dem som använder våra produkter.


Material: 92% ekologisk bomull 8% elastan 

Storlek: 35x35 cm

Tvättråd:  Maskintvätt 30 grader rekommenderas för att behålla färgerna allra bäst, men tål högre som 40 grader, med risk för att tappa lite i färgen. 

Produktion: Tillverkad i Hemse, Gotland, Sweden